در طب سنتی گیاه های فراوانی وجود دارد که دارای خواص درمانی بسیاری می باشند و یکی از این گیاهان که دارای خواص بسیاری است گیاه دارچین می باشد. این گیاه بیشتر به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذا شناخته می شود ولی لازم است بدانید این گیاه دارای 41 نوع ترکیب محافظت کننده بدن می باشد. از این رو از گذشته این گیاه مورد استفاده مردم قرار گرفته است این گیاه در بیشتر کشور های جهان شناخته شده می باشد. امروز می خواهیم 15 تا از خواص گیاه دارچین را به شما عزیزان می گوییم.
ارزش غذایی دارچین و خواص آن
یک قاشق سوپخوری دارچین شامل: ۱۹ گرم کالری، ۴ گرم فیبر، ۶۸ درصد منگنز، ۸ درصد کلسیم، ۴ درصد آهن و ۳ درصد ویتامین کا و فاقد قند، چربی و پروتئین است. مصرف دارچین حتی به مقدار کم فواید بسیاری دارد و فقط خاصیت آنتیاکسیدانی آن دلیل قانعکنندهای است تا در برنامهی غذایی خود از آن استفاده کنید.
دارو های گیاهی گیاه ,دارچین ,خواص ,درصد ,دارای ,بسیاری ,گیاه دارچین ,دارای خواص منبع
درباره این سایت